Abacusan Oktatási Stúdió

1193 Budapest, Klapka u. 47. | +36-20-372-2628 | http://abacusan.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Abacusan Stúdió 2008-ban kezdte meg működését a Fortune Magyarország Kft. oktatásszervezési üzletágaként, és 2013 óta önálló társaságként, 2014 óta nonprofit kft-ként nyújtja szolgáltatását. 2013 őszén vált a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége által Regisztrált Tehetségponttá.

A programok a nemzetközi pedagógiai szóhasználatban a STEAM rövidítéssel jelölt – természettudományos, informatikai, technikai, matematikai és művészeti – területre fókuszálnak, ugyanakkor hangsúlyt fektetünk az idegen nyelvekre és a humán- és társadalomtudományokra is.

Komplex szemléletformálás, személyiségfejlesztés

Az Abacusan Stúdió credója szerint programjaink tartalmának összeállításakor a tartalmi komplexitásra törekszünk.

A tanév során, szeptembertől júniusig délutáni szakkörökön, tehetségfoglalkozásokon várjuk az érdeklődő gyermekeket.

A foglalkozások Budapest több pontján elérhetőek. A nagy gyakorlattal rendelkező pedagógusok, a maximum 12 fős létszám, a differenciált tematika és a diákmentorok segítő közreműködése lehetővé teszi a gyermekek folyamatos becsatlakozását a programba.

A nyári szünetben különféle, a STEAM ismeretek és az idegen nyelvek köré tematikus táborokat szervezünk.

Nyitvatartás:

Igény szerint, valamint a meghirdetett időpontokban a táborok idején valamint a szakkörök helyszínein.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek