Abacusan Oktatási Stúdió

1193 Budapest, Klapka u. 47. | +36-20-372-2628 | http://abacusan.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Abacusan Stúdió 2008-ban kezdte meg működését a Fortune Magyarország Kft. oktatásszervezési üzletágaként, és 2013 óta önálló társaságként, 2014 óta nonprofit kft-ként nyújtja szolgáltatását. 2013 őszén vált a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége által Regisztrált Tehetségponttá.

A programok a nemzetközi pedagógiai szóhasználatban a STEAM rövidítéssel jelölt – természettudományos, informatikai, technikai, matematikai és művészeti – területre fókuszálnak, ugyanakkor hangsúlyt fektetünk az idegen nyelvekre és a humán- és társadalomtudományokra is.

Komplex szemléletformálás, személyiségfejlesztés

Az Abacusan Stúdió credója szerint programjaink tartalmának összeállításakor a tartalmi komplexitásra törekszünk.

A tanév során, szeptembertől júniusig délutáni szakkörökön, tehetségfoglalkozásokon várjuk az érdeklődő gyermekeket.

A foglalkozások Budapest több pontján elérhetőek. A nagy gyakorlattal rendelkező pedagógusok, a maximum 12 fős létszám, a differenciált tematika és a diákmentorok segítő közreműködése lehetővé teszi a gyermekek folyamatos becsatlakozását a programba.

A nyári szünetben különféle, a STEAM ismeretek és az idegen nyelvek köré tematikus táborokat szervezünk.

Nyitvatartás:

Igény szerint, valamint a meghirdetett időpontokban a táborok idején valamint a szakkörök helyszínein.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek