Antal Ignác matematika- és informatika-korrepetálás

1191 Budapest, Simonyi Zsigmond u. 17. | +36-30-539-7444

Oszd meg másokkal!

Desktop

Matematika, informatika korrepetálást vállalok, középszinten középiskolásoknak (bármilyen korosztály) számára. Általános iskolásokat 6. osztálytól. A KÖKI Terminál közelében!

Óráimon a tananyag feldolgozása/elsajátítása mellett nagy hangsúlyt fektetek a tanulási módszerek elsajátítására és a hibás tanulási technikák kijavítására. Így diákjaimat hosszú távon az önálló, sikeres tanulásra is felkészítem.

Ismét vannak szabad helyek!

Jelenleg az ELTE-IK osztatlan tanári szakon tanulok informatika- és matematika tanárnak, illetve a Kodolányi János Egyetemen hallgatok pedagógiát és gazdasági ismereteket.

Több mint 5 éve foglalkozom tanítással!

Újdonság: reggeli/délelőtti órák!

Iskola kezdés előtti nulladik órák, minden hétköznap reggel 05:30 és 08:00 között. Magántanulók, illetve esti, levelező képzésen tanuló diákjaim számára délelőtti időpontok 08:00 és 12:00 között!

Csoportos órák!

Kis létszámú csoportokban (2-6 fő) készülhetsz fel a matematikaérettségire vagy felvételire, kedvezményes áron!

Részletek:

  • Matematika: 6. vagy 8. osztályos tanuló felkészítése a központi középiskolai felvételire. 6. osztálytól: felkészítés röpdolgozatra, témazáró dolgozatra, vizsgára, pótvizsgára. Középiskolás diákok felkészítése röpdolgozatra, témazáró dolgozatra, vizsgára, pótvizsgára. Középszintű érettségire való felkészítést a 4 év tananyagának teljes átismétlésével.
  • Informatika: Középszintű érettségire/ECDL-re felkészítés a következő témakörökben: IKT alapismeretek, operációs rendszerek, szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentáció, internet és kommunikáció, webkezdő, adatbázis kezelés.
  • Ezenkívül kezdő számítógép-használók oktatását is vállalom. Az informatikában nap, mint nap előforduló alkalmazói problémák megoldása (filekezelés, internetezés, különböző programok telepítése/használata, például: vírusirtók, kommunikációs programok, filmezés, tömörítés, stb.)
  • Okostelefon használatának oktatását is vállalom! Mindegy, milyen szintről kezdünk és hány éves vagy.

Pótvizsga-felkészítés matematikából!

Ne várd meg a nyár végét! Minél hamarabb kezded a felkészülést, annál jobb esélyekkel indulsz a vizsgán, illetve az alapos felkészülés a következő évi matematika jegyet is megalapozza! Az elmúlt években az összes pótvizsgára készülő tanítványom a következő évfolyamba léphetett!

Szóbeli érettségi felkészítés matematikából!

Az a tanuló, aki matematikából az írásbeli vizsgát legalább 12%-osra megírta, de nem érte el a 25 %-ot, szóbeli vizsgával javíthat. Az elmúlt években az összes szóbelire készülő tanítványom sikeresen megszerezte az érettségi bizonyítványt!

Helyszín: nálam (XIX. ker.), KÖKI Termináltól 7 perc sétára. Házhoz nem tudok menni!

Nyitvatartás:

Hétfő16.30 – 21.00
Kedd16.30 – 21.00
Szerda16.30 – 21.30
Csütörtök16.30 – 21.00
Péntek05.30 – 09.00
Vasárnap11.00 – 15.00

 

Újdonság: Reggeli/délelőtti órák!

Iskola kezdés előtti nulladik órák, minden hétköznap reggel 05:30 és 08:00 között. Magántanulók, illetve esti, levelező képzésen tanuló diákjaim számára délelőtti időpontok 08:00 és 12:00 között!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-539-7444
Email:aignac92@gmail.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.