Aquila Dance Academy Tánciskola - Kispest

1191 Budapest, Fő u. 22. | +36-20-210-0390
Desktop

"A sport egészség, a tánc öröm."
- Ez nem csak egy tánciskola mottója, hanem életem filozófiája is. Az Aquila Dance Academy az a hely, ahol megtanulhatják a kicsik és a nagyok, a lányok és a fiúk, hogyan jelenítsék meg érzéseiket a zene, a sport és a tánc által. A gyerekek a mozgás művészei ennek ellenére az iskolákban "helyhez kötjük" őket. A gyerekek mozgásigényének kielégítésére tucatnyi lehetőséget kínál iskolánk, komplex módon már 4 éves kortól. A foglalkozások nem érnek véget még akkor sem, amikor tanítványaink megpihennek az órák végén, hiszen rendszeresen részt veszünk fellépéseken, versenyeken. Minden év végét egy Táncgálával koronázunk meg, ahol egy nagy show keretein belül mutatják be a gyerekek az adott évben elsajátított tudásukat. Természetesen a nyár sem múlhat el tánc nélkül, így edzőtábort szervezünk, és tánc napközivel színesítjük a nyári hónapokat.

A Tánciskola tanfolyamai, edzései:

Iskolánk két helyszínen 7 csoportban működik jelenleg Budapesten. Az A.D.A. Készségfejlesztő Mozgásprogram összetett módon segíti a gyerekek fejlődését. Célunk a gyermeki szervezet általános és sokoldalú fejlesztése, külön hangsúlyt fektetve a váz- és tartásért felelős izmok megerősítésére illetve karbantartására. A mozgás- és ritmusérzék komplex fejlesztése, valamint a jól koordinált, esztétikus mozgás és testalkat kialakítása, mindazonáltal nagy hangsúlyt fektetve a kondicionális és koordinációs képességek fejlesztésére. Az órákon elsajátítjuk a tánc és gimnasztika alapjait, amire később könnyen építhetjük az összetettebb, bonyolultabb mozgáselemeket, lépéskombinációkat, kartechnikákat, izolációs gyakorlatokat. Fejlesztjük a testképet, a testsémát. Közvetve és közvetlenül is fejlődik továbbá a tanítványok önbizalma, önkifejező-készsége, kitartása és feladatmegoldó képessége. Egy jól működő csoportban elengedhetetlen a csapatszellem, erre s a sport szeretetére neveljük tanítványainkat. Iskolánk különlegessége, hogy az alább felsorolt műfajok sajátosságaiból válogatva specifikus óráink vannak, így komplex módon képezzük tanítványainkat. Törekszünk a változatosságra, így a legkülönfélébb zenékkel dolgozunk.

Az oktatott műfajok illetve programjaink:

Készségfejlesztő Mozgásprogram, Fitness & Aerobik, Akrobatikák, Dinamikus Torna, AeroDance, StreetFunky, Színpadi Látványtánc, Hip-Hop,  Lyrical, New Style, House, Popping, Dance Show, Akrobatikus Rock & Roll; Alakformáló Fit Dance

Sok szeretettel várjuk leendő tanítványainkat 4 éves kortól!

"A sport nemcsak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze." Szent-Györgyi Albert

A Kispesti Vigadóban.

Nyitvatartás:

Hétfő16.00 – 18.30
Szerda15.30 – 19.00
Péntek16.00 – 17.15

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Sasfalvi Renáta
Telefon:+36-20-210-0390
Facebook:https://www.facebook.com/ada.tanciskola
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek