Budapesti Vendéglátóipari és Humán SZC Semmelweis Ignác Humán Szakképző Iskola

1194 Budapest, Csengő u. 1. | +36-1-282-8213 | http://semmelweis-bp.sulinet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánkban, amely Kispest csendes, zöldövezeti részén fekszik, 1965-ben indult az oktatás. Az elmúlt évtizedek a folyamatos változások jegyében teltek, iskolánk képzési arculatának hármas irányultsága mégis állandóságot és egyben sokszínűséget mutat: szakközépiskolai tagozatunkon három szakmacsoportban (egészségügyi, környezetvédelmi-vízgazdálkodási, szociális szolgáltatások) folyik szakmacsoportos alapozó oktatás, a szakiskolai tagozaton pedig 2013-tól két szakma, a szociális gondozó és ápoló, illetve a víz- és csatornamű-kezelő indítására kaptunk lehetőséget, valamint esti tagozaton újra elindíthatjuk az ápolóképzést.

Minden tanévben indítunk nyelvi előkészítő évfolyamot, amelynek tanulói az angol nyelv intenzív tanulása után a második tanévtől – a fenntartó aktuális döntése alapján – egészségügyi vagy környezetvédelmi szakmacsoportban folytathatják tovább tanulmányaikat. Szakközépiskolás tanulóink az érettségi vizsga után a TISZK szakképző központjaiban folytathatják tovább tanulmányaikat, ahol OKJ-s szakmai végzettséget szerezhetnek.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek