Gábor Áron Általános Iskola

1196 Budapest, Nádasdy u. 98. | +36-1-282-8739 | http://www.gaboriskola.extra.hu
Desktop

Fontosnak tartjuk a gyermekközpontúságot, a magas színvonalú szakmai munkát, a szülőkkel való jó kapcsolatot, az iskola családias légkörét, hagyományaink ápolását.

Pedagógiai programunknak megfelelően kiemelt hangsúlyt kap oktatásunkban az alapműveltség elsajátíttatása, a matematika, a magyar tantárgy, az idegen nyelv oktatás, a tehetséggondozás.

A Nádasdy utcai épületben első évfolyamtól kezdve idegen nyelvi oktatás folyik: angol illetve kimenő rendszerben német.

Az emelt szintű nyelvoktatásnak köszönhetően a legjobbak 8. osztályban alapfokú nyelvvizsgát tesznek.

A Fő utcai épületben 5. osztálytól emelt óraszámú matematika tehetséggondozó osztályt működtetünk, ahová bárki jelentkezhet.

Első osztálytól oktatunk informatikát. Tehetséges tanulóinknak szakköröket, a felzárkóztatásra szorulóknak korrepetálásokat biztosítunk. A rendszeres testedzés iskolánk programjának fontos része: úszás, külső sportpályák, őszi téli, tavaszi túra, sítábor délutáni sportfoglalkozások, és versenyek várják a gyerekeket. Az elmúlt évek országos szintű komplex tudásszint felméréseinek kiváló eredményei bizonyítják oktatásunk eredményességét. Évek óta szinte minden tanulmányi versenyen a dobogón végeznek tanítványaink.

A XIX. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek