Harangvirág Bölcsőde

1192 Budapest, Zalaegerszeg u. 158. | +36-1-282-9819
Desktop

Bölcsődéinkben a dolgozó szülők 3 év alatti gyermekeinek napközbeni ellátásáról szakképzett gondozónők, optimális környezetben gondoskodnak. A gondozónők jól ismerik a kisgyermekek szükségleteit, pszichés fejlődésének jellemzőit, így a gyermekek egyéni igényei szerint segítik elő személyiségük kialakulását.

A gyermekcsoportokban súlyt helyezünk a bölcsődések önállósodására, valamint készségeik, szokásaik és kapcsolataik fejlesztésére. Ennek érdekében az étkezési és alvási időn kívül egész nap életkoruknak megfelelő játékok és mozgásfejlesztő eszközök állnak rendelkezésre.

A gyermekek sokat énekelnek, rajzolnak, gyurmáznak, s a szabad levegőn játszanak. Bölcsődéinkben fontosnak tartjuk a korszerű étkezés biztosítását, a modern táplálkozási szokások kialakítását, az életkornak megfelelő tápanyagszükségletek kielégítését.

A bölcsődés gyermekek egészségügyi állapotát a bölcsőde gyermekorvosa rendszeresen ellenőrzi.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-282-9819
Email:harangvirag@bolcsode.kispest.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek