Jerikó Keresztény Humán Gimnázium és Pedagógiai Szakgimnázium

1194 Budapest, Szegfű u. 10. | +36-1-349-9198 | http://www.jeriko.atw.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Céljaink megvalósításában mindig partnerként tekintünk tanulóink családjára, a szülőkre, akik velünk együttműködve segítik gyermekeiket álmaik megvalósításában. A nevelési folyamatokban helyet kap a keresztény szellemiség. Hittan órák, egyházi énekkar, a nagyobb ünnepek alkalmával pedig szentmisék gazdagítják iskolánk életét. Gimnáziumunk esti tagozatot is működtet. A közismereti tárgyak oktatásával párhuzamosan kivételes figyelmet fordítunk a szociálisan nehéz helyzetben élő, gyakorta alkalmazkodási zavarral is küzdő tanulók integrációjára. A hagyományos gimnáziumi tárgyak mellett többek között történelem- és angol tagozatot, alkotmánytörténet honismereti, képzőművészeti, rendezvényszervezői, valamint lovas és birkózó sport programot működtetünk. Helyi tantervünket drámapedagógiával és művészeti szakirányokkal (jazz, ének - zene, tánc) bővítettük. A 13. és a 14. évfolyamon emeltszintű pedagógiai és családsegítő munkatárs képzés folyik.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-349-9198
Email: jerikogimnazium@citromail.hu
Honlap:http://www.jeriko.atw.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek