Karácsony Sándor Rózsatéri Református Általános Iskola és Óvoda - Óvodai tagintézmény

1194 Budapest, Szegfű u. 16. | +36-1-280-2015 | http://www.rozsaterireformatusiskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A XIX. kerület kertvárosi részén működő, esztétikusan berendezett, az óvodai nevelést segítő eszközökkel felszerelt óvodánk 2 vegyes csoportban 48 gyermek befogadására alkalmas. 4 óvodapedagógus és 2 dajka látja el a gyermekek gondozását, nevelését.

Református óvodaként életünk egészét áthatja a keresztyén nevelés. E szerint neveljük a ránk bízott gyermekeket családias, szeretetteljes légkörben. Örömmel figyeljük, amint Csillag és Bárányka csoportunk vegyes életkorú kis közösségében megvalósul, hogy a gyámolításra szoruló, csetlő-botló apróságokból egyre önállóbb, később kisebb társaikat segítő „nagy óvodások” válnak.

Óvodánkban a hitéleti nevelés elsősorban a lelkészünk által tartott hét-kezdő áhítatokon, a bibliai történetek feldolgozása során és az óvodapedagógusok által tartott napi áhítatokon történik; de a keresztyén értékeket hangsúlyozó munkatársak arra törekednek, hogy az egész napot, minden tevékenységet, kezdeményezést áthasson a keresztyén szellemiség.

Bejárat a Kisviola utca felől.

Karácsony Sándor Rózsatéri Református Általános Iskola

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-280-2015
Email:ksrefisk3@gmail.com
Honlap:http://www.rozsaterireformatusiskola.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek