Árnyas Óvoda - Corvin körúti Tagóvoda

1192 Budapest, Corvin körút 35. | +36-1-282-9497 | http://arnyas.kispest.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk három épületben (Vonás utca, Esze Tamás utca, Corvin körút) Kispest nyugodt, csöndes, műemlékvédelmi részén, az építészetével és zöldövezeti jellegével egyedi stílust képviselő Wekerle telepen működik.

Óvodánkban évek óta kiemelt feladatnak tekintjük az egészséges életmódra nevelést. Ezen belül gondot fordítunk a környezet megszerettetésére, ápolására, védelmére, s mindezek előtt a gyermekek életét kitöltő változatos, spontán és szervezett mozgáslehetőségek biztosítására, ezért szeretnénk, ha a székhelyen is megvalósítható lenne egy tornaszoba kialakítása.

Egészséges környezetben, egészséges életritmus kialakítására, valamint a játék semmivel nem pótolható – örömöt, biztonságot és sokrétű ismeretet rejtő - hatására összpontosítva foglaltuk össze feladatainkat.

XIX. kerületi óvodai körzetek

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek