Kispesti Deák Ferenc Gimnázium

1192 Budapest, Gutenberg körút 6. | +36-1-347-9040 | http://deak.kispest.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Gutenberg krt., Murányi utca, Zoltán utca és Piac utca által határolt területen fekszik a három emeletes épület, melyhez egy földszintes szárny is csatlakozik. Az épület maga nem illeszkedik a wekerletelepi építészeti környezetbe, szépen gondozott parkja, sétáló udvara, jól karbantartott sportpályái viszont kellemes kertvárosi hangulatot biztosítanak.

Az épületben a tantermeken kívül fizika, kémia-biológia előadó, számítástechnikai, idegen nyelvi, rajz és ének szaktanterem, testnevelésterem a hozzá kapcsolódó kondicionáló teremmel és öltözőkkel, valamint egy 3 helyiségből álló könyvtár-olvasóterem rendszer áll az oktatás szolgálatában. A földszinti szárnyban találhatóak az irodák, az orvosi szoba, az ebédlő, az iskolai büfé, valamint a Deák-diák klub.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek