Kispesti Eötvös József Általános Iskola

1191 Budapest, Eötvös u. 13. | +36-1-357-0077 | http://www.eotvos19.hu
Desktop

A Kispesti Eötvös József Általános Iskola 34 éves hagyományokkal rendelkező intézmény. Elsődleges feladatunknak tartjuk az alapkészségek, képességek fejlesztését. Alsó tagozatos osztályaink egytanítós rendszerben tanulnak. A kompetencia alapú oktatást is alkalmazzuk,kooperatív tanulási technikákkal.

Iskolánkban 1981 óta tanítjuk emelt szinten az angol nyelvet. Játékos formában már az első osztályban elkezdjük harmadikig, majd a 4. évfolyamtól növekvő óraszámban, csoportbontásban folytatódik az oktatás
Másik szakterületünk az informatika, mely az angol nyelv tanításához hasonlóan az első osztálytól folyik (alsóban csoportbontásban). 20-30 fővel működik az ECDL nemzetközi vizsgára felkészítő tanfolyamunk.

A gyermekek tanulását segíti két jól felszerelt számítástechnikai szaktanterem és az interaktív táblával ellátott előadónk is. Iskolánkban jól működő könyvtár van. Nagy tornateremmel rendelkezünk, és jól bevált a 4 éve kialakított fitneszterem is.
A tanulási tevékenységen túl a szabadidő változatos eltöltésére törekszünk. Minden hónapban csoportközi foglalkozásokat tartunk.

A XIX. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek