Kispesti Erkel Ferenc Általános Iskola

1192 Budapest, Hungária út 11. | +36-1-282-9644 | http://erkel.kispest.hu
Desktop

Elsődleges számunkra a gyermekeknek a fizikai, érzelmi biztonságot nyújtó, egészséges, az egyénekre nagyon odafigyelő meleg, szeretetteljes és derűs légkör megteremtése. Alapelvünk, hogy a gyermeket sikerhez juttatjuk, jutalommal és nem büntetéssel motiváljuk.

Az olvasást a hagyományos hangoztató-elemző összetevő (szótagoló) módszerrel tanítjuk. A tanulók megtanulnak szótagolni, a helyesírás oktatására nagy gondot fordítunk. A matematika kivételével az Apáczai Kiadó könyveit használjuk, melyek színesek, jó színvonalúak, a gyermekek szeretik. A napköziben a kulturált étkeztetést, valamint a tanulást és a szabadidő tartalmas eltöltését rendszeresen szervezett iskolán kívüli programokkal is biztosítjuk. Az alsó tagozaton garantáljuk, hogy a házi feladat elkészül a napköziben; a felsős tanulókat pedig tanulószobával segítjük az eredményes felkészülésben.

Több mint 50 éve profilunk az emelt szintű ének-zene oktatás. Kórusaink rendszeresen és nagy sikerrel szerepelnek kerületi és budapesti rendezvényeken, versenyeken. Külföldi cserekapcsolataink révén vendégkórusokat fogadunk, illetve külföldön lépünk fel. Kiskórusunk Párizsban és a portugáliai Coimbrában, nagykórusunk Bécsben és Haagban vendégszerepelt.

A XIX. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-282-9644
Email:erkel@iskola.kispest.hu
Honlap:http://erkel.kispest.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek