Mese-Vár Óvoda

1196 Budapest, Zrínyi u. 154. | +36-1-282-5690 | http://mesevar.kispest.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Mese-Vár Óvoda két épületben, kilenc csoporttal működik Kispest családi házas övezetében. Az épületek a felújításoknak köszönhetően hangulatosak, esztétikusak, barátságosak.

A játszóudvarok felszereltsége jól biztosítja a gyermekek mozgásigényének kielégítését (mozgásfejlesztő udvari játékok, tágas területek). A sok zöld, füves, parkosított terület az egészséges környezet feltételeit teremti meg.

Mindkét épület jól megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel is.

A Zrínyi épület Napraforgó csoportjában légzőszervi megbetegedésben, asztmában szenvedő gyermekeket is fogadunk. Felvételnél orvosi javaslat szükséges.

Ebben az épületben minden kisgyermeknek lehetősége van a „SÓ”–szoba használatára. Egyszerre 8–10 kisgyermek, játékos tevékenykedés közben élvezheti a somadrin oldat speciális klímát biztosító jótékony hatását.

Csoportjainkban - óvodai körzethatárunkon belül – szakértői vélemény alapján, integrációban fogadunk sajátos nevelési igényű, autista gyermekeket is.

XIX. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-282-5690
Email:mesevar@ovoda.kispest.hu
Honlap:http://mesevar.kispest.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.