Mese-Vár Óvoda - Nádasdy utcai Tagóvoda

1196 Budapest, Nádasdy u. 48. | +36-1-282-9478 | http://mesevar.kispest.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Mese-Vár Óvoda két épületben, kilenc csoporttal működik Kispest családi házas övezetében. Az épületek a felújításoknak köszönhetően hangulatosak, esztétikusak, barátságosak.

A játszóudvarok felszereltsége jól biztosítja a gyermekek mozgásigényének kielégítését (mozgásfejlesztő udvari játékok, tágas területek). A sok zöld, füves, parkosított terület az egészséges környezet feltételeit teremti meg.

Mindkét épület jól megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel is.

A Zrínyi épület Napraforgó csoportjában légzőszervi megbetegedésben, asztmában szenvedő gyermekeket is fogadunk. Felvételnél orvosi javaslat szükséges.

Ebben az épületben minden kisgyermeknek lehetősége van a „SÓ”–szoba használatára. Egyszerre 8–10 kisgyermek, játékos tevékenykedés közben élvezheti a somadrin oldat speciális klímát biztosító jótékony hatását.

Csoportjainkban - óvodai körzethatárunkon belül – szakértői vélemény alapján, integrációban fogadunk sajátos nevelési igényű, autista gyermekeket is.

XIX. kerületi óvodai körzetek

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-282-9478
Email:nadasdy.mesevar@ovoda.kispest.hu
Honlap:http://mesevar.kispest.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek