Százszorszép Óvoda

1193 Budapest, Táncsics Mihály u. 9. | +36-1-282-9364 | http://szazszorszep.kispest.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Megkülönböztetés nélkül, az egyenlő bánásmód elvét alkalmazva úgy fejlesztjük gyermekeink képességeit, hogy biztonságérzetet adó, érzelmekben gazdag, örömteli óvodáskort biztosítsunk számukra, melynek alapja a feltétel nélküli szeretet, ami megnyilvánul minden cselekedetünkben!

Alapelvünk, hogy a szülő a gyermekéről és az óvodában történő tevékenységekről minden információt megkapjon, ennek érdekében negyedévenként írásban is tájékoztatjuk őket gyermekük fejlődési üteméről! Nevelési módszereink alkalmazásával mintát nyújtunk annak érdekében, hogy a bátorító nevelés elveinek alkalmazása a szülők körében is gyakorlattá váljon, és így közös nevelőmunkánk eredményeként elősegítjük a gyermeki személyiség harmonikus fejlődését, a szülői kompetencia növelését!

Hisszük, hogy az óvónő személyisége, módszertani kultúrája meghatározó a gyermekek pozitív érzelmeinek alakításában! Ami nekünk program megszabta kötelesség, az a gyermeknek élmény és játék! Komplex élmények lehetőségének nyújtásával elősegítjük az erős érzelmi kötődés kialakulását a gyermek és a művészetek között, valamint az igazi emberi és tárgyi értékek felismerését!

XIX. kerületi óvodai körzetek

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek