Kispesti Vass Lajos Általános Iskola

1193 Budapest, Csokonai u. 9. | +36-1-282-5696, +36-1-280-5616 | http://www.vassl-bp.sulinet.hu
Desktop

Elsőseink a jól bevált, hangoztató-elemző-összetevő módszerrel tanulnak olvasni. Ez lehetőséget biztosít alapos nyelvtani előkészítésre, az eltérő haladási ütem figyelembevételére, a tehetséggondozásra. A matematikát játékos, logikai feladatokkal, sok eszközhasználattal kiegészítve tanítjuk, törekszünk a biztos számolási készség kialakítására.Az első osztályban emelt szintű, csoportbontásos német és heti két órában angol nyelvoktatás várja gyerekeinket.

Fő célunk a készség-, képességfejlesztés, eleinte játékos formában, mellyel felkészítjük diákjainkat az élethosszig tartó tanulás képességének elsajátítására, hogy a tudás alapú társadalomban megállják a helyüket..
Színvonalas munkánkat interaktív tábláink, multimédiás nyelvi laborunk, és két számítástechnika szaktantermünk segíti.

Alsó tagozatos tanulóink délután igény szerint úszásoktatásban részesülhetnek a közeli uszodában. Délutáni órakeretben biztosítjuk a labdajátékok tanulását, íjászattal is megismerkedhetnek diákjaink.

Korszerű műfüves focipályánk kiváló lehetőséget teremt arra, hogy az MLSZ által minősített testnevelőink Ostrowski Tamás és Zimmermann Péter, és a Budapesti HONVÉD labdarúgó-szakedzői is foglalkozzanak a gyerekekkel.

A XIX. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek