Zöld Sziget Óvoda

1193 Budapest, Csokonai u. 5. | +36-1-357-9314 | http://zoldsziget.kispest.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk immár 30 éve hat csoporttal működik Kispest jól megközelíthető lakótelepi centrumában. Csoportszobáinkat, közös helységeinket esztétikusan, a gyerekek igényeinek, speciális szükségleteinek megfelelően alakítottuk ki. Tornaszobánk, fejlesztőszobáink korszerű terápiás eszközökkel felszereltek.

Udvarunkat az évek során pályázatokon való sikeres részvétel segítségével, a szülők, és önkéntesek támogatásával folyamatosan parkosítjuk. Az udvari játékeszközök kiválasztásánál a biztonságosságot, és a sokféle mozgás lehetőségét vettük figyelembe.

Pedagógusaink széleskörű szakmai érdekődésük következtében számtalan speciális képzettséggel rendelkeznek. A beszédfejlődésben akadályozott gyermekek fejlesztését logopédus, a részképesség zavarral küzdő óvódásainkat fejlesztőpedagógus segíti. A sajátos nevelési igényű (autista spektrum zavar) gyermeket fogadó csoportjainkban utazó gyógypedagógus, és gyógypedagógiai asszisztens kapcsolódik be a fejlesztő munkába.

XIX. kerületi óvodai körzetek

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek