Pannónia Általános Iskola

1192 Budapest, Pannónia út 12. | +36-1-282-5157/igazgató, +36-1-282-9496/központ | http://pannonia.kispest.hu
Desktop

A Kispesti Pannónia Általános Iskola a Wekerle-telepen, barátságos környezetben működő, nagy hagyományokkal rendelkező, a gyerekek és szülők körében rendkívül népszerű intézmény. Iskolánkban emelt óraszámban oktatjuk felmenő rendszerben az angol nyelvet („a” osztály),illetve a matematikát és informatikát („b” osztály).Az angol emelt óraszámú osztályban már elsőben játékosan tanítjuk a nyelvet, második osztálytól pedig csoportbontásban, emelt óraszámban folytatják a gyerekek a nyelvtanulást. Minden évben, a tehetséges, szorgalmas tanulók részére nyelvvizsga lehetőséget biztosítunk. A matematika-informatika osztályban a gyerekek emelt óraszámban tanulják a matematikát,4. osztálytól az informatikát is. Az angol nyelv oktatása is ekkor kezdődik, szintén csoportbontásban.

Az alsó tagozaton minden osztályban lehetőséget biztosítunk arra, hogy a gyerekek színjátszó szakkörön vehessenek részt osztálykeretben (kommunikáció és személyiségfejlesztés). A legügyesebbek felső tagozaton a Janus Színjátszó Csoportban folytathatják a megkezdett munkát.

A XIX. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-282-5157/igazgató, +36-1-282-9496/központ
Email:pannoniaiskola@gmail.com, pannonia@hdsnet.hu
Honlap:http://pannonia.kispest.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek