Szépvölgyi Szilárd - korrepetálás és érettségi felkészítés

1196 Budapest, Jáhn Ferenc u. 108. | +36-30-960-1753

Oszd meg másokkal!

Desktop

Harmadéves egyetemi hallagtóként álatlános- és középiskolásoknak tartok matematika, fizika és történelem korrepetálást, pótvizsga és érettségi felkészítést kiváló áron (ezeket akár spanyol nyelven is). Mindegyik említett tantárgyból friss és szélsekörű tudással rendelekezem, könnyen szót értek a fiatal diákokkal, eddigi diákokkal minden esetben elértük a kívánt végeredményt. Az órák időpontjában és az óradíjban telefonos vagy emailes egyeztetés során egyezünk meg. Az oktatás helyszíne rugalmas, lehet saját illetve az én lakhelyemen, középületben (könyvtár, iskola stb.), ezt is telefonon vagy emailen egyeztetjük.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Szépvölgyi Szilárd
Telefon:+36-30-960-1753
Email:szilardszepvolgyi1997@gmail.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek