Trappsifüles Mozgás- és Készségfejlesztő Központ

1193 Budapest, Táncsics Mihály u. 72. | +36-30-221-2210 | http://trappsifules.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Több éves tapasztalat alapján válogattuk össze a Trappsifüles Mozgás- és Készségfejlesztő Központ óratípusait, melyek központjában a mozgás áll. Intézményünkben a korcsoportok tág skálán mozognak, koraszülöttektől egészen a felnőtt korig. Nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni fejlesztésekre és a csoportos órákra egyaránt. A Trappsifüles Központot azért hoztuk létre, hogy mindenki megtalálja azt a foglalkozást, amire szüksége van. Elsődleges számunkra a szakértelem és a családias hangulat ötvözése, a személyes kapcsolat kiépítése a családokkal.

Különbféle kezeléseink közül választhatnak úgymint: Pfaffenrot-féle manuális technika; Tervezett Szenzomotoros Tréning (TSMT); Mozgásterápia – Gyógytorna; Konduktív pedagógia/nevelés; Gyermekfejlesztés és vizsgálat; különböző csoportos foglalkozások (baba-mama, kúszó-mászó, tipegő); Logopédia; Kismama torna és jóga; Kinesio tape; TRX és így tovább.

Jelentkezzenek elérhetőségeinken vagy tájékozódjanak a www.trappsifules.hu oldalunkon.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 19.00
Kedd08.00 – 19.00
Szerda08.00 – 19.00
Csütörtök08.00 – 19.00
Péntek08.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:Egészségpénztár
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Gelencsér-Trapp Dorottya Zsuzsanna
Telefon:+36-30-221-2210
Email:info@trappsifules.hu
Honlap:http://trappsifules.hu/
Facebook:https://www.facebook.com/trappsifules/?ref=bookmarks
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek