Bozsik Stadion

1194 Budapest, Puskás Ferenc u. 1-3. | http://www.honvedfc.hu

Oszd meg másokkal!

A Bozsik-stadion történetét illetően az újabb mérföldkő 2006 nyarán, a Hemingway Group kispesti szerepvállalásával következett. A Magyar Futball Akadémia növendékeinek otthont adó épület felújítása 2006 márciusában kezdődött, melyet 2007 júliusában át is adtak. 2007 őszén csapatunk vezetősége nagy horderejű lépésre szánta el magát: a Bozsik-stadion lelátója mellől eltűntek a kerítések. Ez Magyarországon egyedülállónak számított. 2008 decemberében átadták a műfüves pályát, amelyhez egy 200 fős lelátó is tartozik.

Kapcsolat:

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek