Kangoo a Wekerlei Kultúrházban

1196 Budapest, Petur u. 7.

Oszd meg másokkal!

Desktop

 

Gyerek kangoo – mert ugrálni jó!

 

A gyermekek lételeme a mozgás, kangoo cipőben pedig a sport önfeledt szórakozás. A játékos foglalkozások a fiatalok sokoldalú fejlesztését teszi lehetővé.

Az óra felépítése egy iskolai testnevelés órához hasonló, továbbá egy felnőtt kangoo óra elemei is felfedezhetőek lesznek benne. A fiataloknak több idő megszokni a cipőt, mely  ugrálás közben elnyeli a becsapódás erejének 80%-át, így térd, ízület és gerinckímélő. A korosztálynak megfelelően több a játékos elem, például sorjátékok, de alkalomról - alkalomra ügyesedve, elsajátítják az alaplépéseket, így a későbbiekben, a felnőttekhez hasonlóan zenére rövid koreográfiát lesznek képesek elsajátítani.

A rendszeres sportolás jótékonyan hat a gyermek testi és lelki fejlődésére. A kangoo egy kifejezetten vidám, energizáló sport, így javítja a fiatalok általános közérzetét, jól érzik magukat a játékos foglalkozások közben, és nap végén jobb minőségű, pihentetőbb lesz az alvás számukra.

A foglalkozások pozitívan hatnak az egyéniség fejlődésére, a gyermekek megtanulnak egyénileg, párosan és csoportosan sikereket elérni. A játékos formában végzett testedzés javítja a fiatalok mozgáskoordinációját, a térérzékelést is.

A sportolás egészségmegőrző hatása nem vitatott, javítja a vérkeringést, erősíti a csontozatot, növeli a vér oxigénellátását, segít az egészséges testsúly fenntartásában.

Kiknek ajánlott?

           6 éves kortól

           20 kg-tól

           30-as lábmérettől

Nyitvatartás:

Hétfő17.30 – 18.30
Szerda18.30 – 19.30
Péntek17.30 – 19.30
Gyermek foglalkozások: Hétfő - péntek 17.30-18.30 Tini foglalkozások: Szerda-péntek 18.30-19.30

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Sövegjártó Petra
Email:petra.kangoo@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/petra.kangoo/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek