Wekerlei Mozgásműhely - Hungária út

1192 Budapest, Hungária út 28. | +36-70-381-6122 | http://www.wekerleimozgasmuhely.hu

Oszd meg másokkal!

2016. december 5-23. között Karácsonyi akció!

A Wekerlei Mozgás-műhely 30 éve szolgálja a Wekerletelep, Kispest és a környező kerületek, települések lakosságát. Sokszínű edzésprogram várja az ide betérő vendéget, akik 13 féle mozgásprogramból választhatnak.

Gerinc-központú órák: Gerinctorna, Pilates, BodyArt, Jóga, Gerinctánc

Gerinctorna óráinkat sok ember keresi fel, különféle nyaki, ágyéki, gerinc eredetű problémával. Képzett gerincterapeuta vezetésével egy különleges program segítségével, hatékony módszerrel, természetes módon gyógyítjuk a gerincproblémákat. A GERINCTÁPIA mozgásprogram aktív részvételt és megértő együttműködést kíván a hozzánk forduló embertől. Mi abban segítünk, hogy a gerincproblémával küzdő vendéget végigkísérjük azon az úton, mely lehetőséget ad számára, hogy visszatérjen a hétköznapok gondtalan megéléséhez, a minőségi élethez.

A Pilates mélyizom technikája feltétlenül szükséges a korrekt, „porckorongbarát” mozgásprogramok megalapozásához. Tanfolyamon sajátítható el.

A BodyART sikere abban rejlik, hogy minden gyakorlat ellenőrzött és tudatos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzés alkalmazása segít. Az órán teljes összhangban van az erő, a rugalmasság és a relaxáció.

A Jóga több ezer éves, ősi élettudomány, amely megtanít minket arra, hogy megteremtsük magunkban az egységet testi, lelki és szellemi síkon egyaránt.

A Gerinctánc gyakorlatsora olyan könnyed, táncos gerincgimnasztika, mely lágy mozgásával finoman kimozgatja a kötött ízületeket, fejleszti a mozgáskoordinációt és a gerinc védelmét biztosító mélyizmokat.

Az Izomkontroll óra mozgásprogramja segít abban, hogy a mozgásunk rendezetté, fiatalossá váljon, mert módszer kidolgozói  szerint (Thomas Hanna és Selye János) a mozgás-szervrendszerben bekövetkezett állapotok nem a betegségeknek és az öregedési folyamatoknak tulajdoníthatók, hanem ez a nem kívánt állapot a hibás beidegződések következménye. Az izomkontroll módszer megtanulásával az izmokban kialakult „információvesztés” egyszerűen és gyorsan korrigálható.

Táncos órák: Zumba, Hastánc

A tánc az ember ősidőktől művelt tevékenysége. A mai kor ember sem nélkülözheti az önfeledt mozgás örömét. A Zumba sokféle tánc elemeit ötvözve, koreográfiákba ágyazva kínálja a felszabadult mozgás felemelő érzését. A Hastánc a nőiesség szimbóluma táncba öntve.

Alakformáló foglalkozások

A zsírégető, alakformáló, aerobic és köredzés órák kardió elemeket tartalmaznak, így biztosítják a közepes intenzitást az egész órán. Óratípustól függetlenül különösen nagy hangsúlyt fektetünk az egyes izomcsoportok, ízületek átmozgatására, melyet többféle eszköz (softball, kötél, szalag, könnyű súlyzó) és mozgáselem használatával teszünk változatossá.

Gyermekfejlesztő órák:  Alapozó terápia

Az Alapozó terápia komplex mozgásfejlesztés, mely a csecsemőkori mozgásmintákon keresztül fejleszti a gyermek nagymozgását, egyensúlyát és rugalmasságát. Ezen készségek elsajátításának segítségével többek között fejleszti a mozgáskoordinációt, az anyanyelvi készséget, az olvasáshoz szükséges technikai készséget, a koncentrációt és a monotóniatűrést is.

Tanfolyamok: A Gerincterápia, Pilates és a Jóga mozgásprogram korrekt elsajátításához a tanfolyam adja a felzárkóztatás lehetőségét.

Személyi edzés

A Wekerlei Mozgás-műhelyben minden edzésprogram - szakember vezetésével - egyénre szabottan is elsajátítható.

Karácsonyi akció: 2016. december 5-23. között új vendégeinknek 50%-os bérletvásárlási kedvezményt kínálunk.

Térjen be hozzánk, próbálja ki foglalkozásainkat! Nem fog csalódni.

Romhányiné Kovács Mária

A Wekerlei Mozgás-műhely vezetője

www.wekerleimozgasmuhely.hu

70/381-61-22

A Kós Károly Általános Iskola tornatermében, a Vonás utca sarkán.

Nyitvatartás:

Hétfő17.00 – 21.00
Kedd17.00 – 21.00
Szerda17.00 – 21.00
Csütörtök17.00 – 21.00
Péntek17.00 – 21.00

Az órarend a www.wekerleimozgasmuhely.hu honlapon található meg.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya
Egyéb utalványok, kártyák:bérlet

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Romhányiné Kovács Mária
Telefon:+36-70-381-6122
Email:romhanyine@wekerleimozgasmuhely.hu
Honlap:http://www.wekerleimozgasmuhely.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Wekerlei-Mozg%C3%A1sm%C5%B1hely-341869675837475

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek