Adamas Ékszer & Zálog - Kispesti Piac

1191 Budapest, Kossuth tér 10. 1. em. 4. | +36-1-280-4128 | http://www.adamas-zalog.hu
Desktop

Vállalkozásunk arany- és ezüstékszerek értékesítésével és záloghitelezéssel foglalkozik.

Záloghitel:

Hiteleink kamatai a Hitelezési Szabályzat szerint változnak, mindig a finanszírozó bank napi árfolyamának megfelelően. A hitel futamideje minimum 30 nap, azon belül bármikor kiváltható a zálogba adott tárgy, amennyiben valamilyen okból nem kerül kiváltásra, a határidő természetesen meghosszabbítható. A határidőben kiváltott tárgyat a kamaton felül csak a zálogjegyen feltüntetett egyszeri kezelési költség terheli.

Felvásárlás:

Bármilyen okból feleslegessé vált ezüst- és arany ékszereit felvásároljuk a nemesfém világpiaci árához mérten naponta változó, legkedvezőbb áron. Munkatársaink arra is odafigyelnek, hogy az Ön számára kedvezőbb megoldást ajánlják figyelmébe, választási lehetőséget kínálva a hitel és az eladás között. Szakértelmük és segítő szándékuk példaértékű!

Ékszerkészítés és -javítás:

Az Adamas-hálózat üzleteiben vállaljuk nemesfém ékszerek készítését és javítását, rövid határidővel, korrekt áron. Ötvös munkatársunk rendkívüli hozzáértéssel készít saját, vagy a Megrendelő által hozott anyagból ékszereket. Amit Ön megálmodott, azt mi igyekszünk megvalósítani!

Nem csak készítést, hanem szakszerű javítást is vállalunk, garantáltan a javítandó ékszerhez való alapanyaggal, legyen az biztonsági kapocs, vagy láncszem cseréje, esetleg kő foglalatba építése. A javítás költsége magában foglalja az ékszer tisztítását, felújítását is!

Bemutatóterem

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 16.30
Kedd07.30 – 16.30
Szerda07.30 – 16.30
Csütörtök07.30 – 16.30
Péntek07.30 – 16.30
Szombat08.00 – 12.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Parkolási megjegyzés:2014. szeptember 1-jétől csak behajtási engedéllyel.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.