Daniela Kozmetika

1191 Budapest, Arany János u. 16. | +36-20-354-4287 | http://danielakozmetika.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Álmodtam egy helyet ami családias hangulatú, ahol szép környezetben, modern kozmetikai gépekkel, profi szakember várja a rohanó élettől elfáradt, szépülni vágyó hölgyeket és urakat, ahol nem csak a szépséggel, hanem a lélekkel is törődnek. Hiszen tudjuk, az igazi szépséget a külső és belső harmóniája adja.

A szépségre esküdtem fel, több mint 10 éve dolgozom a szakmában, munkám során a hangsúlyt mindig a vendég pontos diagnosztizálására, és ennek alapján egyénre szabott kezelésére fektettem.

Célom, hogy szaktudásommal segítsek vendégeimnek megtartani fiatalos megjelenésüket, mindezt kizárólag természetes hatóanyagú termékeket használva.

Elhivatottan dolgozom az Ilcsi natúr kozmetikumokkal, és vallom a filozófiát, miszerint a természet minden bőrproblémára kínál megoldást.

A natúr kozmetikumok minden esetben friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön.

 

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-354-4287
Honlap:http://danielakozmetika.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.