Győziker Vill Bt. - villanyszerelés, elektromos felülvizsgálat

1192 Budapest, Corvin körút 53. | +36-70-317-3386 | http://www.gyozikervill.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Cégünk kezdetben villanyszerelési munkákkal és kábeltévé-hálózatokkal foglalkozott Budapest XIX. kerületében, a Wekerle-telepen. A későbbiekben egyéb villanyszerelési munkákat vállalva szélesítettük elégedett ügyfélkörünket.

Tevékenységeink közé tartoznak: fővezeték-cserék, elosztó-rendszerek korszerűsítése és cseréje, áramváltós-mérések kialakítása, stb.

Főbb tevékenységeink:

  • Villanyszerelési munkák, lakások, üzletek, irodák új szerelése és felújítása a szerelésre vonatkozó garanciával.
  • Elektromos mérőhelyek és főelosztók elosztók szerelése felújítása időszakos karbantartása. Mérőhely kiépítésnél az Elmű-nél szükséges ügyintézés.
  • Új szereléseknél a lakhatási, működési engedélyhez szükséges Érintésvédelmi Felülvizsgálatot, valamint az Erősáramú Berendezések Szabványossági Felülvizsgálatát (Tűzvédelmi Felülvizsgálat) és esetlegesen a Villámvédelmi Felülvizsgálatot is elvégezzük.
  • Gépek és gépi berendezések szigetelés-ellenállás mérése.

Kapcsolat:

Telefon:+36-70-317-3386
Email:gyozikervill@gmail.com
Honlap:http://www.gyozikervill.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek