Győziker Vill Bt. - villanyszerelés, elektromos felülvizsgálat

1192 Budapest, Corvin körút 53. | +36-70-317-3386 | http://www.gyozikervill.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Cégünk kezdetben villanyszerelési munkákkal és kábeltévé-hálózatokkal foglalkozott Budapest XIX. kerületében, a Wekerle-telepen. A későbbiekben egyéb villanyszerelési munkákat vállalva szélesítettük elégedett ügyfélkörünket.

Tevékenységeink közé tartoznak: fővezeték-cserék, elosztó-rendszerek korszerűsítése és cseréje, áramváltós-mérések kialakítása, stb.

Főbb tevékenységeink:

  • Villanyszerelési munkák, lakások, üzletek, irodák új szerelése és felújítása a szerelésre vonatkozó garanciával.
  • Elektromos mérőhelyek és főelosztók elosztók szerelése felújítása időszakos karbantartása. Mérőhely kiépítésnél az Elmű-nél szükséges ügyintézés.
  • Új szereléseknél a lakhatási, működési engedélyhez szükséges Érintésvédelmi Felülvizsgálatot, valamint az Erősáramú Berendezések Szabványossági Felülvizsgálatát (Tűzvédelmi Felülvizsgálat) és esetlegesen a Villámvédelmi Felülvizsgálatot is elvégezzük.
  • Gépek és gépi berendezések szigetelés-ellenállás mérése.

Kapcsolat:

Telefon:+36-70-317-3386
Email:gyozikervill@gmail.com
Honlap:http://www.gyozikervill.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek