Hamvas Center

1191 Budapest, Hamvas u. 7-9. | +36-1-282-3093 | http://www.hamvascenter.hu
Desktop

Cégünk 100 %-ban magyar magánszemélyek tulajdonában lévő kft, mely 1999 óta kizárólag egy Kispesten lévő ipari ingatlan hasznosításával, üzemeltetésével foglalkozik. Megalakulásunk óta fő célunk, hogy bérlőink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, melyet ingatlanunk folyamatos felújításával, szakértő karbantartásával érünk el. A színvonal emelése mellett természetesen fontos szerep jut a gazdaságos üzemeltetésnek is. Így többek között a kiszámíthatóságot elősegítő forint alapú, minden "járulékos" és "kiegészítő" költséget, valamint külön rezsit nélkülöző számlázási rendszerünknek. Ezáltal hajszál pontosan előre tervezhető az adott bérleményre eső kiadás. Valószínűleg ennek is betudható, hogy bérleményeink kihasználtsága az országos átlag feletti.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Hamvas Center Kft.
Telefon:+36-1-282-3093
Email:iroda@hamvascenter.hu
Honlap:http://www.hamvascenter.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek