Kackac Játszóház - KöKi Terminál

1191 Budapest, Vak Bottyán u. 75/A-C. II. em. | +36-1-347-0640 | http://www.kackac.hu
Desktop

A Kackac Játszóház nemcsak méreteiben, hanem funkciójában is túlmutat a hagyományos játszóházi kereteken. Mivel a KöKi Terminál amúgy is egy igazi családbarát pláza lesz, a Kackac családi szórakoztató központ játékos eleganciájával, szokatlan építészeti megoldásaival, színpompás csodavilágával, valamint készség és kreativitást fejlesztő aktivitásaival nem csak illeszkedik a ház profiljába, hanem jelentős értékkel gazdagítja a dél-pesti régió gyermekközpontú szolgáltatási skáláját.

A KAackac játékai már a jövőt idézik, hisz többek között magas színvonalú, speciális játszógép-park, baba sarok, konzolszoba, tematikus mászóka-rendszer, jégpálya és beltéri homokozó várja a gyerekeket. A Kackac-ot választó gyerekek a játszóházak korát messze meghaladó környezetben, életkoruknak és érettségüknek megfelelő közösségi élményt szerezhetnek. A szolgáltatás fontos részét képezi továbbá a saját melegkonyhás étterem, valamint az egyedülálló látványkávéház, ahol a mokkamesterek dekoratív latte art kávékülönlegességekkel kényeztetik a gyermekeiket csodáló szülőket.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 20.00
Kedd10.00 – 20.00
Szerda10.00 – 20.00
Csütörtök10.00 – 20.00
Péntek10.00 – 20.00
Szombat10.00 – 20.00
Vasárnap10.00 – 20.00

További információk:

Parkolás:saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:A parkolás 20 perc türelmi idővel indul, ezt követően az első 4 óra 100 Ft, majd minden megkezdett óra további 100 Ft. Részletek: http://kokiterminal.hu/kozlekedes/parkolas

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek