Kocsis Mónika kozmetikus és sminkes

1195 Budapest, Jókai u. 2. | +36-70-335-1074 | http://kocsismonismink.hu
Desktop

Profi kozmetikusként és sminkesként dolgozom már több mint 10 éve, folyamatosan fejlesztve kozmetikai és sminkes tudásom. Belecsempészve minden kozmetikus munkámba tapasztalatomat! Kezdetekben a sminkes szakmát Szalavári Mónikától tanultam,  általa sikerült betekintést nyernem a sminkes számomra, varászlatos és izgalmas világába. Számomra a kozmetikus és sminkes szakma szorosan összekapcsolódik, hiszen egy tökéletes smink elkészítéséhez elengedhetetlen a megfelelően ápolt, tiszta bőr. Sminkes és kozmetikus munkáimat Kispesten és Budapest egész területén tudom vállalni. Amennyiben Kispesten keresne fel akkor kozmetikusként a BanyaTanya Fodrászatban és Kozmetikában Kispesten dolgozom.  Kiszállás Budapesten és országosan is vállalok.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 17.00
Kedd09.00 – 17.00
Szerda09.00 – 17.00
Csütörtök09.00 – 17.00
Péntek09.00 – 17.00

További információk:

Parkolási megjegyzés:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Kocsis Mónika
Telefon:+36-70-335-1074
Email:kocsismoni@freemail.hu
Honlap:http://kocsismonismink.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek