Provi-Domus közös képviselet, társasházkezelés

1191 Budapest, Hunyadi u. 10-14/A. fszt. | +36-30-450-5088 | https://providomus.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Provi-Domus Társasházkezelő Kft. Budapest és környékén vállalja társasházak, lakóparkok közös képviseletét, kezelését, üzemeltetését. Minden társasházat egyedileg kezelünk, hiszen tudjuk, hogy nincs két egyforma társasház ezért szolgáltatásainkat a lakóközösség igényeinek megfelelően alakítjuk ki. A hatékony társasház működtetéshez modern, közös képviselők részére kifejlesztett szoftvert használunk, aminek segítségével csökkenteni tudjuk az adminisztrációs költségeket és átláthatóan tudjuk kezelni a nyilvántartási és pénzügyi feladatokat. Figyelemmel kísérjük a társasházak felújítására, korszerűsítésére kiírt pályázatokat, és a lehetőségekről tájékoztatást adunk. Ha a közgyűlés úgy dönt, hogy részt kíván venni egy pályázaton, akkor tevékenyen részt veszünk a projekt lebonyolításában.

Közös képviselő, társasházkezelő munkánkat több éve végezzük, ezért sikerült igen széleskörű tapasztalatra szert tennünk. Vállalkozásunk ügyfélorientált, a megbízó igényeihez rugalmasan alkalmazkodva, magas színvonalon látjuk el feladatunkat. Munkánk során elengedhetetlen a kapcsolattartás és a folyamatos tájékoztatás. A társasházak pénzügyeinek intézése során a bizalmat, és a kontrollt egyaránt kiemelten fontosnak tartjuk. Ezért a tulajdonosoknak és a számvizsgáló bizottságnak folyamatos betekintést nyújtunk a társasház pénzügyeibe.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Provi-Domus Társasházkezelő Kft.
Telefon:+36-30-450-5088
Email:info@providomus.hu
Honlap:https://providomus.hu
Facebook:https://www.facebook.com/K%C3%B6z%C3%B6sk%C3%A9pviselet-Provi-Domus-Kft-19805152...
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek