Számla-Rend Könyvelőiroda

1192 Budapest, Kund u. 13/3. | +36-30-278-7999 | http://www.konyveles-no1.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Új könyvelőiroda kezdte meg működését a Wekerle telepen

A Számla-Rend Kft. új könyvelőirodát nyitott, ahol teljeskörű könyvelési szolgáltatással áll ügyfelei és leendő ügyfelei szolgálatára. Címe: 1192 Budapest (Kispest) Kund utca 13/3.

Meghatározó számunkra a partnereinkkel kialakítandó hosszú távú együttműködés, ez pedig csak precíz munkával, ügyfeleink érdekeinek maximális figyelembe vételével, partneri viszonyban érhető el.

Vállaljuk egyéni és társas vállalkozások egyszeres és kettős könyvelését. Elkészítjük vállalkozása adóbevallásait, képviseljük a NAV-nál.

Felelősségbiztosítással rendelkezünk!

Nincs megelégedve könyvelőjével? Ne várjon tovább, érdemes év közben is váltani! Keressen fel bennünket!

Vállalkozást kíván alapítani? Kezdje nálunk! Keressen meg bennünket, segítünk az Önnek legmegfelelőbb vállalkozási és adózási forma kiválasztásában, ehhez díjmentes konzultációt biztosítunk!
Egyéni- vagy társas vállalkozás? Bt., Kft., Rt. cégforma? Egyszeres, vagy kettős könyvvitel? KATA, KIVA, EVA adózási forma? Áfa kör, vagy sem? Mit kell elintézni, mire vigyázzon?

Irodánk családi vállalkozás, a cég tulajdonosai  szakirányú, a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen  szerzett diplomával, és regisztrált mérlegképes könyvelői minősítéssel rendelkeznek. Naprakészek vagyunk a vonatkozó jogszabályokból, mivel folyamatosan részt veszünk továbbképzéséken. Szakmai múltunk, - a kialakított szoros kapcsolat könyvvizsgálóval és jogásszal - a garancia arra, hogy a könyvelés, számvitel, pénzügy és jogszabályok alkalmazása, valamint pályázat írása területén az összes kihívásnak meg tudunk felelni, partnereink problémáira képesek vagyunk az optimális választ kidolgozni. Az Ön elégedettsége nekünk nagyon fontos!

Hívjon bennünket! Akár a hétvégén is! Az Ön kényelme érdekében előre egyeztetett időpontban várjuk. Telefon: 06-30/278-7999 Honlapunkon további információt talál tevékenységünkről: www.konyveles-no1.hu

Horváth Andrea
ügyvezető
Számla-Rend Könyvelőiroda

Nyitvatartás:

Az Ön érdekében előre egyeztetett időpontban várjuk irodánkban. Hívjon a megadott telefonszámon, akár hét végén is. Tel.: 06-30/278-7999

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Horváth Andrea
Telefon:+36-30-278-7999
Honlap:http://www.konyveles-no1.hu
Facebook:https://www.facebook.com/A.partnered
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek