Szent Bernát Kispesti Állatorvosi Rendelőintézet

1196 Budapest, Kossuth L. u. 38. | +36-1-282-2443, +36-20-597-0897 | http://www.szentbernat-rendelo.hu
Desktop

Kutya, macska és egzotikus állatok ambuláns és kórházi ellátása. Ezen kisállatoknál belgyógyászati, sebészeti és szülészeti beavatkozásokat, röntgen-, ultrahang- és labordiagnosztikát, védőoltások beadását, fogászati kezeléseket végzünk.

Egyes egyszerűbb esetek ellátására és védőoltások beadására előre egyeztetett időpontban háznál is van lehetőség.

A várakozási idő csökkentése érdekében az előzetesen egyeztetett időpontra érkezett betegek elsőbbséget élveznek. Természetesen a bejelentkezési lehetőséggel nem élő betegeket is igyekszünk mihamarabb ellátni.

Egyéb szolgáltatásaink, a teljesség igénye nélkül: szaktanácsadás, szűrővizsgálatok végzése, mikrocsip beültetése, állatútlevél kiállítása, állatgyógyászati diétás tápok forgalmazása.

Nyitvatartás:

Szombat09.00 – 12.00
Vasárnap09.00 – 12.00

Hétköznap: 9:00-12:00, 16:00-20:00

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek