Wekerle Ingatlaniroda

1192 Budapest, Kenyérmező u. 12. | +36-30-933-2592 | http://www.ingatlanvarazs.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Kedves érdeklődő!

 

Köszönöm hogy ellátogatott az oldalamra!Engedje meg, hogy  bemutatkozzam! A nevem Fórizsné Baráth Brigitta és Ingatlanközvetítői-és Értékbecslői szakvizsgával rendelkezem. Ezt a tevékenységet már, több mint huszonhárom éve végzem. Munkámmal igyekszem,teljes nyugalmat biztosítani,ügyfeleimnek, eladással/vásárlással,bérléssel/bérbeadással kapcsolatban. A kérdéseikre,igyekszem a 23.éves szakmai tapasztalataim mellett, a szakma iránti elkötelezettség,jegyében  segíteni,és  megnyugtató választ adni kérdéseikre! Az ingatlanok értékét sok minden befolyásolja,hol helyezkedik el,műszaki és esztétikai állapota,adottsága,és az ingatlan piaci trendektől is függ. Tudom hogy ez minden tulajdonost érzékenyen érint,hiszen sokszor egy élet munkája fekszik az adott ingatlanban!Igyekszem  figyelemmel kísérni az ingatlanpiacot érintő aktuális változásokat, a piaci folyamatokat, illetve különböző képzések, továbbképzések keretében bővítem ismereteimet, hogy naprakész információkkal szolgálhassak meglévő,és leendő ügyfeleimnek.Amit ígérhetek,hogy minden ügyfelemnek,szakmai tudásom legjavát adva,próbálok meg segíteni!Számomra nagyon fontos a bizalom és a,diszkréció!A munkánkhoz szükséges jogi hátteret tapasztalt ügyvédi iroda biztosítja,teljes körű Földhivatali eljárással.Az eladás folyamatát egészen a birtokbaadásig végigkisérem!Kérésére kedvezményesen elkészíjük az Energetikai tanúsítványt,is!Budapest egész területén vállalom ingatlanok értékesítését,bérbeadását!

Remélem nemsokára önt is,ügyfeleim közt köszönthetem!
Hívjon bizalommal!
Fórizsné Baráth Brigitta

Remélem nemsokára önt is,ügyfeleim közt köszönthetem!

Hívjon bizalommal!

Fórizsné Baráth Brigitta

 

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Szombat10.00 – 18.00
Vasárnap10.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Fórizsné Baráth Brigitta
Telefon:+36-30-933-2592
Email:forizsnebrigitta@gmail.com
Honlap:http://www.ingatlanvarazs.hu
Facebook:https://19.kerulet.ittlakunk.hu/Wekerle%20Ingatlan%20Iroda
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek