Alarm Zóna Biztonságtechnikai Bt.

1191 Budapest, Vak Bottyán u. 14. | +36--282-9580 | http://www.alarmzona.hu, http://www.azbiztonsag.hu
Desktop

Cégünk mind az öt - behatolásjelző-, videotechnika-, beléptető-, tűzjelző-, automatizálási-, - rendszer eszközeit forgalmazza. Az alap és leggyakrabban keresett termékek raktárról megvásárolhatók, míg az egyéb rendelt termékek 24-48 órán belül megvásárolhatóak. A gyorsabb kiszolgálás érdekében online webáruházat hoztunk létre, amely ahttp://www.azbiztonsag.hu honlapon található, ahol az általunk forgalmazott termékeket egyszerűen megrendelheti és kívánságra házhoz is szállítjuk. Nettó 100 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes. 

Nemcsak a lakossági és céges ügyfeleinket hanem a biztonságtechnikával foglalkozó telepítőket is kiszolgáljuk. Telepítői árlistákért vegye fel a kapcsolatot boltunkkal azinfo@alarmzona.hu e-mail címen.

Igyekszünk minden termékkör főbb típusait működőképes állapotban bemutatni partnereink számára. A bemutatófalakon elhelyezett termékek működéséről rendszeresen ingyenes oktatást, prezentációt szervezünk elsősorban regisztrált vásárlóink számára, de természetesen szívesen látunk minden kedves érdeklődőt.

  • biztonságtechnikai és gyengeáramú rendszerek tervezése, kivitelezése

Megrendelőink részére komplex szolgáltatást nyújtunk, így minden termékcsoport eszközeit az igényeknek megfelelően rendszerbe szervezzük, rendszer és kivitelezési tervet készítünk, ahol szükséges részt veszünk a hatósági engedélyek beszerzésében és hatósági műszaki átadáson. A rendszereket szakképzett és felkészült kollegáink készre szerelik. Önnek csak élveznie kell az elkészült rendszerek által nyújtott biztonságot és előnyöket.

  • biztonságtechnikai rendszerek időszakos karbantartása és javítása

Eseti vagy időszakos karbantartásokat végzünk szerződött partnereink részére, amelynek során biztosítjuk, hogy biztonsági rendszere üzembiztosan működjön. A karbantartások során a rendszer eszközöket mechanikus és elektromos módszerekkel is ellenőrizzük.

  • Távfelügyelet és kivonuló szolgálat

Cégünk több nagymúltú távfelügyeleti céggel is szoros kapcsolatban áll, és szerződéseink alapján kedvező áron tudja kínálni ezeknek a cégeknek távfelügyeleti szolgáltatásait, mind a behatolásjelző mind a tűzjelző rendszerek esetében. A rendszerek az általunk telepített vagy már működő behatolásjelzőkhöz, és tűzjelzőkhöz csatlakozatható, lehet telefonos, rádiós GSM vagy GPRS alapú. A távfelügyeleti rendszerek a következő szolgáltatásokat kínálja ügyfeleinknek: behatolás jelzés, tűzjelzés, támadásjelzés, egészségügyi jelzés, zónakövetés, kényszer kikapcsolás jelzése, szabotázsjelzés, állapotjelzés, teszt.

 

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 16.30
Kedd08.00 – 16.30
Szerda08.00 – 16.30
Csütörtök08.00 – 16.30
Péntek08.00 – 16.00

További információk:

Parkolás:saját parkolóban ingyenes
Wifi:nincs
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek