Ingyenes füzetcsomagot kapnak a kerületi kisiskolások

Oszd meg másokkal!

Desktop

Hasonlóan a korábbi évekhez idén is kapnak füzetcsomagot az önkormányzattól a kispesti általános iskolák (12 intézmény, az egyháziak is) alsó tagozatos diákjai, valamint az 5. osztályos tanulók.

A csomagokat várhatóan augusztusban szállítják ki az iskolákba, a gyerekek is ott kapják majd meg. Idén az előzetes adatok szerint 2876 tanuló kap ingyenesen füzeteket. A csomagokra az önkormányzat csaknem hárommillió forintot különített el költségvetésében.

A füzetcsomagok tartalmának összeállításában most is Bihari Péter, a Puskás iskola intézményvezetője, az iskolaigazgatók munkaközösségének vezetője nyújtott segítséget – számolt be róla az önkormányzati portál.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek