Három nap alatt 1575 gyorshajtót füleltek le Budapesten

Desktop

A Budapesti Rendőr-főkapitányság április 18-tól 20-ig, minden nap 8 órától 18 óráig, közlekedésbiztonsági ellenőrzést hajtott végre a fővárosban. Összesen 1575 fővel szemben kezdeményeztek eljárást gyorshajtás miatt, közülük 143 személy kapott helyszíni bírságot, 117 fővel szemben pedig helyszíni közigazgatási bírságot szabtak ki az intézkedő rendőrök.

A TISPOL (European Operation Speed) ellenőrzés elsődleges célja a megengedett legnagyobb sebességet túllépő járművek vezetőinek kiszűrése, az agresszív és a közlekedési szabályokat szándékosan megszegő állampolgárok szankcionálása, valamint a közlekedők jogkövető magatartásának rendőri jelenlét útján történő erősítése volt.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek