Bringás út köti össze Kispestet és Pesterzsébetet

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Sümeghi Mátyás - Facebook)

A pesterzsébeti Nagysándor József utcát és a kispesti Hunyad utcát összekötő felüljárót felújították, és csináltak rá biciklisávot is mindkét irányba:

"Sokan eddig is használtuk a felüljárót, mivel nagyon más alternatíva nem volt, de feltekerni a felüljáróra a hepe-hupán, miközben az autók 10 centire mennek el melletted, nem volt nagy élmény.

Reméljük, lesz folytatás is, hiszen a pesterzsébeti oldalon a felüljáró végén meg is szűnik a biciklisáv, a kispesti oldalon pedig egy zebrában ér véget a sáv. Igaz, ez a zebra a Kispestet-Wekerlét hosszában keresztülfutó biciklis út része (Nagykőrösivel párhuzamosan), de innen ráfordulni lehetetlen, és ez az út egyébként is több helyen használhatatlan minőségű, kevesen járnak rajta bicajjal!" - olvashatjuk a Facebook-bejegyzésben.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek