Új parkolók épülnek a kerületben

Oszd meg másokkal!

Desktop
Dolgoznak a Vak Bottyán-Bartók Béla utcák között (forrás: uj.kispest.hu)
Dolgoznak a Vak Bottyán-Bartók Béla utcák között (forrás: uj.kispest.hu)
Két helyszínen negyven új parkolóhelyet épít az önkormányzat.

A Bartók Béla és a Vak Bottyán utca sarkánál, valamint a Csokonai és a Móricz Zsigmond utca találkozásánál épülhetnek meg az új parkolók egy cég tizennégy millió forintos felajánlásából – számolt be róla az önkormányzati portál.

A KöKi Terminál közelében betonszegéllyel és zúzott kaviccsal, a Csokonai és a Móricz Zsigmond utca találkozásánál lévő részen aszfalttal, valamint a vízelvezetés biztosítása miatt gyephézagos térkővel burkolják a parkolót. A beruházás a tervek szerint február végére befejeződik. Bármilyen kérdésetek lenne a fejlesztéssel kapcsolatban a Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodánál lehet érdeklődni a 347-4533-as telefonszámon vagy a varosgazd@kispest.hu e-mail címen.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek