Keddtől újabb nehezítés jön az M0-son – egészen nyárig erre számíthatunk

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció (fotó: Koszticsák Szilárd - MTI)
Illusztráció (fotó: Koszticsák Szilárd - MTI)
Az M0-s autóúton az M5-ös autópálya és a 4-es főút közötti szakaszon a betonburkolat felújítása miatt egy sávra szűkül a forgalom keddtől.

Az M0-s autóúton több betontáblát javítanak, valamint hézagkezelési munkákat végeznek a szakemberek. Emiatt sávzárásra kell majd számítani az autóút M5-ös autópálya és a 4-es főút közötti szakaszán.

A munkálatok május 7-én, kedden kezdőnek, ekkor az ideiglenes sárga burkolati jeleket festik fel. A terelés kiépítése több ütemben, várhatóan május 12-ig, vasárnapig tart majd, ezen időszak alatt a forgalom egy sávon haladhat. A betontáblák javítását, valamint a hézagkezelési munkálatokat a terelés kiépítése után kezdi meg a kivitelező. Az előkészítő és a felújítási munkálatok ideje alatt a 4-es főút felé vezető oldalon a belső sáv forgalmát átterelik a szembe közlekedők oldalára, a szélesebb járművek a 4-es főút irányába a menetiránnyal azonos oldalon haladhatnak. A kivitelezés árhatóan egy hónapig tart majd – írta az Útinform.

A speciális útépítésekhez használt betonnak legalább 21 napra van szüksége a megszilárdulásig, így a munkálatok ideje alatt lehetnek olyan időszakok, mikor a munkaterületen a technológiai szünet miatt munkavégzés nem történik, azonban a beton megkötéséig a korlátozásokat érvényben kell tartani.

A Magyar Közút nyomatékosan arra kéri az autósokat, hogy a kihelyezett forgalmi előjelzések és érvényben lévő sebességkorlátozásoknak megfelelően, fokozott óvatossággal közlekedjenek az úton dolgozók mellett a balesetek elkerülése érdekében!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?