A lajosmizsei vonatok ismét a Nyugati pályaudvarról indulnak és oda is érkeznek

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

A Nyugati pályaudvaron megjavították a hibás váltót, a korlátozást feloldották. A pályaudvar 12-es, 13-as, 14-es számú vágányairól már indítanak vonatokat és oda fogadnak is. A Budapest–Lajosmizse vonalon közlekedő vonatok ismét a Nyugati pályaudvarról indulnak és oda is érkeznek, fokozatosan áll helyre a menetrendszerű vonatközlekedés – jelezte a Mávinform.

Előzmény: A Nyugati pályaudvar egyik váltójának hibája miatt a 12-es, 13-as, 14-es számú vágányokról nem indítottak vonatokat és oda nem is fogadtak. A vonatfeltorlódások elkerülése érdekében a Budapest-Lajosmizse közötti vonatok ideiglenesen Kőbánya-Kispestig közlekedtek és onnan indultak.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek