Kanapé, azaz önképző nőképző a könyvtárban

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ebben az évben új lehetőséget kínál az Üllői úti könyvtár a hölgyeknek, hogy a lehető legtöbbet tudják nyújtani az életben, a lehető legjobbat hozzák ki magukból és a lehető legelégedettebbek legyenek a velük élő embertársaik.

A KANAPÉ egy beszélgetéssorozat, amelyben havonta egy alkalommal a nőket általában igencsak foglalkoztató témákról lesz szó. Az első félévben a következő gondolatkörök köré épülnek a programok:

  • „Soha semmire nincs időm!” – azaz az időgazdálkodás nehézségei, megoldási praktikák
  • „Rend a lelke mindennek!” – Hol is kéne rendet tennünk először? S hogyan is?
  • „Tükröm, tükröm, mondd, meg nékem…!” – énkép, testkép és egyéb „állatfajták”.
  • „Bábu vagy” – építő és romboló kapcsolataink
  • „Néma gyereknek anyja sem érti a szavát…” – Ki beszél itt? Mit beszél? És én miről is beszélek?
  • „Az Erő legyen Veled!" – belső erőforrásaink felkutatása, mozgósítása.

 

– Az oldott hangulatú beszélgetéseken a csoportvezető által hozott irodalmi művek kapcsán saját érzéseinkről, gondolatainkról elmélkedünk, oldjuk a bennünk lerakódott feszültségeket, erősítjük egymást, segítjük, hogy minden csoporttag feltöltődve, megerősödve térjen haza s hogy ezt az állapotot lehetőleg minél tovább meg is tudja őrizni. Egy lehetőséget kínálunk, hogy minél jobban érezd magad a bőrödben, s megtapasztald, milyen felemelő, hogy ezért Te tudsz a legtöbbet tenni! – olvastuk a beharangozóban.

A csoportvezető Sóron Ildikó biblioterapeuta, a könyvtár munkatársa lesz.

A foglalkozások zárt kiscsoportban zajlanak, maximum 15 fő részvételével, körülbelül másfél óra terjedelemben alkalmanként, minden hónap harmadik keddjén. A csoporthoz való csatlakozás regisztrációval történik: a jelentkezési szándékot az alábbi e-mail címre küldhetitek: fszek1901@fszek.hu

Jelentkezési határidő: 2017. január 12., kedd éjfél

Az első foglalkozás időpontja: 2017. január 17. 17-18.30

Az év során néhány alkalommal néhány neves vendéget is meghívnak a KANAPÉ-ba: ezek az előadások nyitottak, minden érdeklődőt szeretettel várnak!

A rendezvény ingyenes!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?