Kerékpárral Új-Zélandról Magyarországra

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: WKK)
(forrás: WKK)
Különleges előadásra, egyúttal virtuális világjárásra invitálja a WKK az utazás és a biciklizés iránt érdeklődőket szombaton.

A vetítéssel egybekötött élménybeszámolón két fiatal lány izgalmas, 15 országon átívelő, 11 hónapos utazásáról hallhatnak izgalmas részleteket a részvevők. Mi minden történt velük a kerékpárral megtett mintegy 14 000 kilométer alatt? Kikkel találkoztak, miket láttak, mit ettek, hol és hogyan aludtak? Hogyan jutott eszükbe ezt az útvonalat kiválasztani, és hogyan készültek fel rá?

Sok érdekes történetet hallhat, és fantasztikus képeket láthat az, aki részt vesz Both Emese beszámolóján a Wekerlei Kultúrházban október 6-án, szombaton 16.00-17.30 óráig. A részvétel díjtalan.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek