Berecz András a KMO-ban varázsol el a meséivel

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Berecz András)
(forrás: Berecz András)

A magyar kultúra napja alkalmából Berecz András Kossuth-díjas népi mesemondó műsorát láthatják és hallhatják az érdeklődők a KMO-ban január 16-án, szerdán 18 órától, míg 19-én, szombaton 17 órától Szállj költemény! címmel, a Theatrum Hungaricum zenés irodalmi estjét tekinthetik meg a Kispest-Központi Református Templomban.

Természetesen a KMO is évek óta megemlékezik e jeles napról. Idén január 16-án délután 6-tól az eredeti műfajt képviselő Kossuth-díjas művészt, Berecz András mesemondót láthatja és hallhatja a közönség a KMO-ban. A művész előadásmódja, ízes beszéde, szép hangja elvarázsolja a hallgatóságát. Bízunk abban, hogy Berecz András műsora méltó megemlékezést ad a magyar kultúra sokszínű világának megünneplésére.

Idén rendhagyó módon a Kispest-Központi Református Templomba is invitálják az érdeklődőket, hiszen január 19-én délután 5-től Szállj költemény! címmel zenés irodalmi összeállítást szerveznek, melyben magyar költők verseit adják elő a Theatrum Hungaricum Társulat művészei.

Berecz András estjére jegyek még kaphatók a művelődési házban 2.500 forintért. A Theatrum Hungaricum előadásán való részvétel ingyenes.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?