Kutyatámadás a Jáhn Ferenc utcában

Oszd meg másokkal!

Desktop
A sérült kutyus
A sérült kutyus

Szerda reggel súlyos kutyatámadás történt kerületünkben. A megtámadott kutyus gazdija – aki maga is sérüléseket szenvedett – tette fel az alábbi figyelmeztető posztot a Kispesti kutyások Facebook-oldalra.

„Ma (10.05.) reggel, 8.40. körül a Jahn Ferenc 23-25. közötti részen megtámadott minket egy gazdátlan staff/pit keverék. Az én kutyám, Beth, egy 1 éves németjuhász mix, jelenleg a Sicc állatorvosi rendelőben van kezelés alatt... A támadó kutyáról nem volt lehetőségem képet készíteni, de egy kb. 35-40 kg súlyú, fehér alapon barna és világosbarna foltokkal ellátott állat volt, valószínűleg van hol laknia, teljesen jól tápláltnak tűnt, nem volt sovány. Nyakörv nem volt rajta, a nemét sem tudtam megnézni. Elkapta Beth hátsó részét, és nem engedte el...... én már csak felemelni, valamint egy közelben álló autó tetejéhez tudtam rakni őt.... egy pillanatra fogást váltott a kutya, és utána az én karomat kapta el, mind a kettőt ráadásul. Két járókelő szedte le rólam, az egyik ráadásul ki is dobta az útra a kutyát, de az felpattant, és jött vissza felénk..... nem érdekelte nagyon, kit, vagy mit kap el...

Szóval ez van... mindezt úgy, hogy eredetileg babézia-fertőzés miatt mentünk Beth-el orvoshoz.... én megkaptam a tetanuszt, és még mehetek az ÁNTSZ-be is, de ahogy Beth-t hazahozom, indulok a környékre, és minden egyes házban megnézem, honnan jött ez a kutya...

Ha tudtok, vagy láttok valamit, kérlek szóljatok mindenképpen, mert nagyon szeretném megtalálni a "gazdát", aki felelős ezért...”

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek