Kutyaszarban úszik a város. Kispesten is nagy a gond?

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: 8ker.blog.hu)
(fotó: 8ker.blog.hu)

Komoly gond az utcán szertehagyott kutyagumi, ami (bár azt tartják, szerencsét hoz) sok bosszúságot okoz, ha belelépünk. A belvárosban gyakorlatilag lépni nem lehet a járdán hagyott kupacoktól, de itt Kispesten is ilyen nagy a gond? Ti hogyan látjátok?

„Szeretném, ha felhívnák a kispesti kutyások figyelmét arra, ha már minden zöld területet magukénak éreznek, legalább a kutya ürülékét szedjék fel!

Hetente többször lép bele a kisfiam még úgy is, hogy füves részre nem engedem. De amellett, hogy fertőző még sokszor nem vesszük észre időben és a ruháját összekeni, az autóm ülését is rendszeresen.

Úgy gondolom, hogy jobban oda kéne figyelni erre! Szerintem a problémámmal nem vagyok egyedül, sok kisgyerekes család járhat így.” – írta Zsuzsa szerkesztőségünknek.

Mit gondoltok, mi lehet a megoldás?

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek