Kispesté a főváros fődíja a Virágos Magyarországért versenyben

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: uj.kispest.hu)

Kispest nyerte el Budapest főváros fődíját a Virágos Magyarországért környezetszépítő verseny idei fordulójában. Kerületünket immár harmadszor díjazták a rangos versenyben: 2008-ban a legszebb kerületnek járó díjat, 2010-ben és 2012-ben pedig a főváros különdíját kapta meg Kispest, a mostani díj az eddigi legrangosabb elismerése az itt folyó környezetszépítő munkának – írta az önkormányzat honlapja.

A Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyt öt minisztérium, az Országgyűlés három bizottsága, Budapest Főváros Önkormányzata, a Magyar Turizmus Zrt., több civil szervezet, közöttük a verseny szervezésében is tevékenyen résztvevő Virágzó Magyar Kertkultúráért Alapítvány írta ki. A Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Turizmus Zrt. közös fődíját város kategóriában Gyulának, falu kategóriában Zebegénynek ítélték oda, ami egyben feljogosítja a két települést Magyarország képviseletére a 2014. évi Európai Virágos Városok és Falvak versenyében.

A 2013. évi felhívásra 301 település jelentkezett, Budapestről tizenegy kerület nevezett be a versenybe.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek