Hol, mennyiért vesztek idén fenyőfát Kispesten? Tippek, tanácsok

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nagyon sokan az utolsó pillanatra hagyják a fenyőfa megvásárlását, gondolván, ekkor már olcsóbban megvehetik a karácsonyfának valót. Facebook-oldalunkon azt kérdeztük tőletek, hogy idén hol veszitek meg a fenyőfát, van-e bevált helyetek és ott mennyiért adják idén a fákat. Legtöbben a multikat ajánlottátok, mert ott mindenféle kedvezményt kaphatunk a tűlevelű mellé, de volt környezetbarát megoldás is. Nézzük:

  • Imre az IKEA-t javasolja: „6 ezer Ft-ba kerül, plusz, ha van IKEA-kártyád (ha nincs nyomtatsz az előtérbe) kapsz egy 3 ezer forintos kupont. Igaz nem a kerületben van, de nincs messze” – írta.
  • Piroskáék mindig 24-én veszik meg általában a piac környéki árusoknál.
  • Viktória szerint „Kár azért a sok fáért, amit kivágnak! Befektettünk egy drágább, nagyobb műfenyőbe ez egy életen át kitart majd...”
  • Adrien és István pedig az Obiban vettek fát, 250 centist Nordmannt 4 200 Ft-ért.
  • Mária minden évben a kispesti Fidesz által szervezett favásáron szerzi be a fenyőt, nagyon kedvező áron.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek