MONDJ NEMET! KONFERENCIA

Programot feltöltötte:
KMO Művelődési Ház

Oszd meg másokkal!

A KMO Művelődési Ház 1997-ben, éppen 20 évvel ezelőtt indította el a három lépcsős komplex prevenciós szakmai programját „Mondj Nemet!” címmel. Április 24-én, 10 órától a jubileumi Mondj nemet! konferencián a művészetterápia kerül a fókuszba, illetve megtudhatjuk, hogy a művészetterápiának mi a szerepe a prevenciós munkában.

A húsz évvel ezelőtti indulás óta rengeteg izgalmas, hasznos ismereteket nyújtó konferenciát tartott a KMO és a Mondj Nemet! Komplex Prevenciós Program szakmai közössége. A szakembereket nem kell meggyőzni arról, hogy mennyi minden változott az elmúlt, csaknem két évtized alatt a gyerekek, fiatalok drogfogyasztási szokásaiban, a drogok összetételében, terjesztésében. Ezért is van szükség az ehhez hasonló konferenciákra és a KMO évek óta tartó kemény munkájára, amellyel válaszokat, megoldásokat kereshetünk a társadalmi jelenségekre. 

Az idei, jubileumi Mondj nemet! konferencián a művészetterápiára kerül a hangsúly, illetve megtudhatjuk, a művészetterápiának milyen szerepe van a prevenciós munkában. Izgalmas előadásokat hallhatunk majd dr. Tari Annamáriától (klinikai pszichológus, pszichoterapeuta), Dávid Ferenctől (a Kék Pont Alapítvány projekt koordinátora) és dr. Antalfai Mártától (művészetterapeuta) is. Az előadások mellett különböző szekciók színesítik majd a programot.

A konferencián való részvétel kispestieknek ingyenes (nem kispestieknek 1.500,- Ft), de regisztrációhoz kötött. Jelentkezési lapok letölthetőek a www.kmo.hu oldalról. További információt a 282-9752/0104 m., telefonszámon, illetve a titkarsag@kmo.kispest.hu címen kaphatnak.

2017. április 24. hétfő,
10.0017.00
Telefon: 
+36-1-282-9752
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek