XIII. Wekerlei Székelykapu Napok

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Katt a teljes képért!
Katt a teljes képért!

Kós Károly tér

14:00-18:00 Wekerlei Piknik

Egy kellemes vasárnap délután a Kós Károly téren. Barátok, szomszédok, ismerősök, ismeretlenek.. A piknik hangulatot különböző helyi csoportok bemutatkozása színesíti. A sportbemutatókhoz a vállalkozó szellemű piknikezők akár csatlakozhatnak is. A test próbatétele után a szellem is tornáztatásra vár, a Wekerlei Kultúrház és Könyvtár sátraiban kvíz feladatokkal és irodalmi fejtörővel várják az érdeklődőket. A Tatay Színház 2 előadással a gyerekeket várja és rendhagyó módon ebben az évben a felnőtt közönségnek is készülnek egy mesével. Idén több új csoport is bemutatkozik. Az érdeklődők megismerhetik a gyeplabdát, beletekinthetnek az akrobatika és a zsonglőrködés rejtelmeibe, valamint megismerhetik a Wekerlei Népdalkört és a Karuna Mantra Experiment zenéjét is.

A legkisebbeket örömmel várják a Wekerlei Kuckó és a Katolikus közösség sátraiban.

A résztvevő csoportok: Farkasné Erzsébet Wekerlei Kultúrházi Zumbagold csoportja, Kangatraining Pannival, Gyeplabda-ÉpítőkHockey Club, Cirkuszolj Velem!, Katolikus Közösség, Evangélikus Közösség, Magyar WingTsun Egyesület, Kispesti Iskola, Karuna Mantra Experiment, Felhő együttes, Wekerlei Bocsa Sportegyesület, Wekerlei Könyvtár, Wekerlei Népdalkör, WTE Kör-Kötő-Kör, WTE TársasJáték Klub.

2017. május 21. vasárnap,
14.0022.00

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek