XV. Wekerlei Székelykapu Futás

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

A részletes program (katt a teljes képért)
A részletes program (katt a teljes képért)

15. alkalommal rendezi meg a wekerlei futóklub wekerlei önkéntesek segítségével a  Wekerlei Székelykapu-futást, melynek célja az egészséges életmód és a futás népszerűsítése Kispesten.

Nevezési díj már 15 éve nincs.

Helyszín: Budapest XIX. kerület, Wekerletelep

Időpont: 2017. május 21. (vasárnap) 10.15 óra.

(A 400 méteres futás 11 órakor indul.)

Rajt/cél: Budapest XIX., Wekerletelep, Hungária út 28., a Kós Károly Általános Iskola külső tornaterme előtt (Hungária út – Vonás utca sarok).

Útvonal: A Wekerletelep utcáin, kijelölt útvonalon: Hungária út 28. – Corvin körút – Esze Tamás utca – Bercsényi utca – Zalaegerszegi utca – Zoltán utca – Szendrő köz – Cukrász utca – Újlaki utca – Botond utca – Aba utca – Corvin körút – Hungária út 28.

Az útvonalat felvezető autó mutatja, és a rendőrség, a Kispesti Polgárőrség, valamint a wekerlei önkéntesek biztosítják.

2017. május 21. vasárnap,
08.3013.00

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek